Vi er begeistret for å kunngjøre vårt spennende samarbeid med Finnsibir Huskykennel denne vintersesongen! Som en del av vår støtte til det lokale samfunnet og lidenskap for friluftsliv, har vi inngått et sponsorat med denne fantastiske kennelen.

Om Finnsibir Huskykennel:
Finnsibir Huskykennel, basert ved det pittoreske Gålå i Gudbrandsdalen, er kjent for sin dedikasjon til hundekjøring. Ledet av den erfarne musheren Keijo og hans dyktige team, deltar kennelen ikke bare i store løp, men tilbyr også unike turistkjøringer gjennom det vakre vinterlandskapet.

Vårt Engasjement:
Vi er stolte av å støtte Finnsibir Huskykennel i deres lidenskap og eventyrlyst. Vår logo og profil vil være synlig på både klær og tilhenger, noe som gir oss muligheten til å dele vårt engasjement for friluftsliv og førstehjelp med et bredere publikum.

Annerledes Fjelltur:
Hvis du eller noen du kjenner drømmer om en annerledes fjelltur, er Finnsibir Huskykennel stedet å være. Ta del i den unike opplevelsen av hundekjøring, utforsk Gålås fantastiske omgivelser og skap minner for livet.

Kontakt Finnsibir Huskykennel:
Ønsker du å ta del i denne spennende opplevelsen? Ta kontakt med Keijo og resten av teamet for å planlegge din egen tur.
De tilbyr skreddersydde turer som passer for alle, uansett erfaring. Deres e-postadresse er: finnsibir@gmail.com
Vi ser frem til et givende samarbeid med Finnsibir Huskykennel, og oppfordrer alle eventyrlystne sjeler til å utforske fjellene på en helt ny måte denne vintersesongen!

Skap uforglemmelige øyeblikk i vakker natur med Finnsibir Huskykennel!