Industrivern

Industrivern

Er din arbeidsplass utstyrt med industrivern, eller har den vokst til det punktet hvor dette nå er et nødvendig krav? Vi står klare til å bistå med all nødvendig utrustning, førstehjelp og øvelser på dette området. I samarbeid med vår pålitelige partner og leverandør, www.less.no, kan vi også levere komplette beredskapshengere eller containere som dekker alle behov for utstyr. Vi har også et etablert samarbeid med instruktører innen brann og brannvern, slik at vi kan tilby en helhetlig pakke med kursing for bedrifter med industrivern.

Redningsutstyr

Redning innebærer mer enn bare førstehjelp. Mange arbeidsplasser har behov for båremateriell, utstyr for entring og frigjøring, belysning og varme. Noen trenger også verneutstyr og håndtering av CBRNE-hendelser. Vi tilbyr innovative produkter fra vår samarbeidspartner www.less.no. Ønsker din arbeidsplass en demonstrasjon av utstyret eller et tilbud? Ta kontakt, så finner vi sammen den best mulige løsningen for dere.

Oppfølging

Arbeidsplasser er mest produktive og lønnsomme når de kan fokusere på sine kjerneoppgaver. Flere velger å inngå avtaler som frigjør dem fra bekymringer om førstehjelpsutstyr, hjertestartere og vedlikehold av dette. Hvis din bedrift ønsker hjelp med dette, kan vi selvfølgelig levere det dere trenger. Ta kontakt for et skreddersydd pristilbud.

 

Kontakt oss

Forespørsler, støtte og veiledning: Vi er her for deg.

Ring oss

+47 40 60 84 74

Besøk oss

Vormstuguvegen 40
2624 Lillehammer